Välkommen till HC Motor
Med personligt engagemang levererar vi hög servicenivå och premiumkänsla.

Fakta om oss på HC Motor

HC Motor är en nyetablerad verkstad på Lidingö.
Den grundades och drivs av Tom Harriss och Jonas Clausén som specialiserar sig på Volkswagen Audi Group bilar.

Jonas började sin karriär hos Audi i Augusti 2008.
Tom på Volkswagen September 2000 innan ett byte till Audi September 2007.

Båda är fabriksutbildade tekniker med 30 års gemensam erfarenhet och har en kunskap och kärlek till märkena vi tror få andra har.

Vår vision

Efter att har jobbat många år i branschen märkte vi att det fanns ett behov av en märkesspecialist som levererar hög kvalite till ett rimligt pris. Vår vision är att vara en av dom bästa oberoende märkesspecialister som med personligt engagemang levererar en hög servicenivå och premiumkänsla du får hos en auktoriserad verkstad.

 

Vi använder originaldelar

Att se skillnaden på originaldelar och andra märken kan vara svårt. Vi väljer att enbart arbeta med tillverkare som uppfyller kraven för Volkswagen, Audi och Skoda. En reservdel som inte är anpassad för din bil kan göra att bilens hållbarhet blir sämre och i sin tur sänka andrahandsvärdet. Vi på HC Motor är oberoende märkesspecialister specialutbildade på våra produkters modeller och väl insatta i den snabba utveckling som sker inom bilindustrin. Även om vi inte är auktoriserade så bibehåller bilen sin nybilsgaranti och vi registrerar servicen online hos respektive märke för bilar med digital serviceplan.

Kontaktinformation

08 - 767 80 10
info@hcmotor.se

Öppettider

Måndag - Fredag: 08 - 17
Lördag: Stängt
Söndagar/Helgdagar: Stängt Lunchstängt 11:30-12:30

Boka tid

Producerad av CC Mediakonsult